Czołem.
Wszystkiego najlepszego , samych poprawnych identyfikacji białej broni oraz powiększania zbiorów wszyskim aktywnym jak i czytającym to forum na Boże Narodzenie i zbliżający się Nowy Rok
przesyła
Zbyszek
Święta
-
- Dago2
Re: Święta
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy
Sylwek
Sylwek
-
Przede wszystkim daru ,,normalności", tj. życzę wszystkim ,,jasności' analizy i właściwych" - trafnych wniosków z obecnej sytuacji, a przede wszystkim zdrowia i udanych zakupów !
Życzy Beszamel7
Życzy Beszamel7
- radko7
A ja dorzucę do wszystkich życzeń powyżej, aby hobby jakie uprawiamy przynosiło nam jak najwięcej satysfakcji i radości, a jak najmniej zawodu i kolekcjonerskich porażek.
Najlepszego życzy Radek
Najlepszego życzy Radek

Nieustannie poszukuję niemieckiej szabli paradnej
Pozdrawiam, Radek.

Pozdrawiam, Radek.
- Robson
Zdrowia,szczęścia i słodyczy Robert życzy!
- toyotomi
- Administrator
-
Czołem Towarzystwu.
Również przyłączam się do życzeń, oby nam się wiodło, świat wrócił do normalności a wszelkie pokrywające się jeszcze tu i ówdzie rdzą ostre żelazo znalazło godne miejsce w naszych zbiorach.
Pozdrawiam świątecznie
Marcin
Również przyłączam się do życzeń, oby nam się wiodło, świat wrócił do normalności a wszelkie pokrywające się jeszcze tu i ówdzie rdzą ostre żelazo znalazło godne miejsce w naszych zbiorach.
Pozdrawiam świątecznie
Marcin
Wróć do „Panel dyskusyjny nie dotyczący białej broni”